Marquise torta

Ingredienti per la torta Marquise BISKVIT:5 jaja,5 zlica secera,2 zlice kakaa,4 zlice brasna,pr.za pecivo,malo ulja.
 Kad se biskvit ispece stavit ga u kalup koji se ovara sastrane,kalup oblozite aluminijskom folijom,

SIRUP:2 zlice sirupa od ananasa,2 zlice tamnog ruma uliti u 1,25dcl kipuce vode i time premazati biskvit u kalupu.Poprskati rumom.

NADJEV:Istuci cvrsti snijeg od 3 bjelanjka,dodati 3 zlice secera i nastaviti tuci i dodati 20 dkg otopljene cokolade za kuhanje,nastavit mjesat dok se svi sastojci sjedine.Zatim izradit 2,75dcl slatkog vrhnja i dodat pjeni.Smjesu izlit na biskvit i ostavit u hladnjaku 1 sat.zatim ukrasiti otopljenom cokoladom.,moze i velikim cokoladnim strugotinama.

Nema komentara:

Objavi komentar