Trokutici

Kuhati na pari kremu od 20 dkg cokolade,17 dkg masti,3 jaja.Kad je gotovo dodaj 17 dkg otopljene cokolade.U jos mlako dodaj 17 dkg uraha(orahe popurit sa mlijekom),3 zlice izmrvljenog keksa,.U tepsiju poslagat keks namocen u kavu,pa kremu,pa opet keks i tako dok se nepotrosi.Gore glazura od cokolade.rezati u trokutice(u kocku i jos po pola)

Angelina snite

BISKVIT:5 jaja,izradi sa 3 zlice secera,5 zlica brasna,5 zlica oraha,malo pr.za pecivo.

FIL:4 dcl mlijeka,15 dkg oraha,4 kasike secera,15 dkg margarina,,stavit na ohladen kolac.Gore
       glazura od ckolade.

Karamel oblatne

28 dkg margarina,28 dkg secera,8 zumanjaka sve skupa smjesaj dok nebude gusto,14 dkg secera isprzi da bude braun,ali ne da izgori,i onda sve skupa smjesaj i dodaj 20 dkg sjeckanih oraha i 10 dkg grozdica,izmjesaj i istresi izmedu dviju oblatni.

Salama od kokosa

30 dkg petit keksa mljevenog,4 zlice kuhane kave,3 zlice kakaa,13 dkg margarina,16 dkg mljevenog
secera,smjesaj i razvaljaj.
20 dkg kokosa,18 dkg margarina,15 dkg secera.4 zlice ruma,smjesaj i razvaljaj i stavi na prvu smjesu.Zavij u roladu i stavi na hladno.

Subare

BISKVIT:7 zumanjaka,25 dkg secera,9 zlica vode,25 dkg brasna,1/2 pr za pecivo,2 zlice kakaa,i
                 snijeg.

KREMA:1/2 l mlijeka,20 dkg secera,3 vanilije secera,4 zlice brasna,3 zumanjke,1 margarin.

GLAZURA:7 dkg cokolade,7 dkg margarina,i malo secera.

Paunovo oko

BISKVIT:6 zumanjaka,6 zlica secera,4 dkg kakaa,1/2 zlice brasna,1/2 male zlice sode bikarbone.
                Snijeg od 6 bjelanjaka sa 6 zlica secera i dodaj.Kad se ispece istresti na malo vlaznu krpu i
                smotat.

FIL:1 puding od vanilije,14 dkg secera,1 jaje,2 zumanjka,2 zlice brasna,3-4 dcl mlijeka,ukuhati,u
       hladno dodati 1 margarin.Pola smjese namazati na biskvit,a u drugu polovicu dodati 10 dkg
       otopljene cokolade i stavit na zutu smjesu.

GLAZURA:4 zlice mlijeka,4 zlice secera, 3 stange cokolade,1/4 margarina.